Uusi Enersense, uudet verkkosivut!

Kolme oman alansa edelläkävijää - Enersense, Empower ja Värväämö - yhdistyivät ja toimimme nyt yhteisellä Enersense-nimellä. Samalla myös verkkosivumme yhdistyivät ja uudistuivat.

Vaikka ulkoisesti näytämme erilaiselta kuin ennen, palvelemme tuttuun tapaan kaikkien yhtiöidemme asiakkaita, työntekijöitä ja muita sidosryhmiä.

Värväämön palvelut löydät sivuilta Staff Leasing -nimen alta. Kirjautuminen Like.it-järjestelmän löytyy sivujen oikeasta yläkulmasta.

Olethan yhteydessä yhteyshenkilöösi mahdollisissa kysymyksissäsi!

Sulje ilmoitus

About us

We are a creator of zero emission energy solutions

Enersense is strongly involved in creating a zero-emission society by being a pioneer in these changing times. Our versatile services help bring success to Nordic and international companies in the industry, energy, telecommunications and construction sectors. Our goal is to be our customers’ primary and versatile partner during the energy revolution.

Enersense has 2,400 employees in 40 different countries who are working towards a more sustainable and cleaner future. We focus on industry, construction, energy and telecommunications. Our company is listed in the Nasdaq First North Growth Market division of Nasdaq Helsinki.

Our business area

Our extensive range of services is divided into five business areas: Smart Industry; Power; Connectivity; Staff Leasing; and International Operations.

Smart Industry

We help our customers improve their production plants’ operating reliability and maintenance efficiency. We develop digital solutions for improving productivity, and are responsible for the total maintenance and reliable operation of our customers’ production plants. We also provide resource and contracting services, and subcontracting chain management services for domestic and international industry projects.

Power

We help our customers change the energy sector with services that cover its entire lifecycle. The services include the design, construction and maintenance of transmission grids, electric substations and wind farms. Our business also provides solutions for charging systems for electrically powered transport and electricity storage.

Connectivity

We help our customers provide mobile and fixed network services and ensure their operability. We are involved in all phases of the lifecycles of data networks by designing, building and maintaining fixed and wireless data networks.

Staff leasing

We help our customers by providing versatile and flexible solutions for domestic staffing requirements in industry and construction.

International Operations

We help our international customers by providing the abovementioned services in Germany, France, the United Kingdom and the Baltic states, for example.

Mission

We are central to implementing the energy revolution with our profitable business.

Vision

We are a significant promoter of a zero-emission society.

The company in brief

  • Established: 2005
  • Turnover: EUR 242 MILLION (2019, pro forma)
  • Employees: 2,400 (pro forma)
  • Listed company: Nasdaq Helsinki First North Growth Market Finland (as of April 2018)
  • Has operated in over 40 countries
  • The headquarters are located in Pori, Finland
  • Main sectors: industry, construction, energy and telecommunications

Management

Jussi Holopainen

Toimitusjohtaja 1.1.2013 alkaen.

KOULUTUS: Tradenomi, talous ja hallinto

Jussi on toiminut Enersense International Oyj:n toimitusjohtajana vuodesta 2013 asti. Sitä ennen hän on toiminut Enersensellä myyntijohtajana ja varatoimitusjohtajana. Häneltä löytyy vuosien kokemus liiketoiminnan johtamisesta Suomessa sekä kansainvälisissä ympäristöissä.

Risto Takkala

Talousjohtaja 9.9.2019 alkaen.

KOULUTUS: Kauppatieteiden maisteri

Ristolla on pitkä kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta liiketoimintayksikkö-, toimiala- ja konsernitasolla. Hän on toiminut talousjohtajana teollisuusalan, teollisuuden palveluiden ja myös SaaS-yhtiöiden palveluksessa. Taloushallinnon lisäksi hän on uransa eri vaiheissa vastannut strategiasuunnittelusta, riskienhallinnasta sekä tietojärjestelmistä.

Jaakko Leivo

Liiketoimintajohtaja Smart Industry 14.8.2020 alkaen.

KOULUTUS: Insinööri, sähkövoima- ja automaatio

Jaakolla on kattava ja monipuolinen kokemus teräsrakenteiden ja pintäkäsittelytöiden tuotannon eri vaiheista. Jaakko toimi yli kymmenen vuotta Technip Offshore Finlandilla vastaten niin pienempien kuin suurempienkin osakokonaisuuksien tuotannosta aina koko tuotannon johtotason tehtäviin asti. Enersensellä Jaakko on toiminut ensin Enersense Works Oy:n operatiivisena johtajana ja sittemmin Enersense Works Oy:n sekä Enersense Painting Oy:n toimitusjohtajana.

Mika Linnamäki

Liiketoimintajohtaja, Staff Leasing 2.11.2020 alkaen

KOULUTUS: ylioppilas

Mikalla on vankka ja monipuolinen kokemus henkilöstöalalta eri yrityksistä ja tehtävistä vuodesta 2004 alkaen. Tehtäviin lukeutuu rekrytointi ja henkilöstökoordinointi sekä myynnin ja hallinnon erilaiset tehtävät. Henkilöstöpalvelualan lisäksi Mika on kartuttanut osaamistaan reilun 6 vuoden ajan teknisen kaupan ja ohjelmistoratkaisujen alalla myynnin tehtävissä.

Mikko Vaahersalo

Johtaja 14.8.2020 alkaen.

KOULUTUS: Tekniikan kandidaatti

Mikolta löytyy vahva osaaminen eri johtotehtävistä: hän on toiminut Empower-konsernin tuotannon ja kehityksen johtotehtävissä yli kymmenen vuotta. Tämän jälkeen hän toimi Empowerin Connectivity- ja Smart Industry -liiketoimintojen johdossa useamman vuoden ajan, kunnes vuonna 2020 hän aloitti vt. Toimitusjohtajana ja sittemmin toimitusjohtajana. Tällä hetkellä Mikon vastuualueena on tukea Enersense-Empowerin integraatiota kevääseen 2021 saakka.

Johanna Nurkkala

Lakiasianjohtaja 14.8.2020 alkaen.

KOULUTUS: Oikeustieteen maisteri

Johanna on toiminut Enersensen lakiasiainjohtajana elokuusta 2020 lähtien. Johannalla on laaja ja monipuolinen työkokemus yritysjuridiikan eri osa-alueilta. Ennen nykyistä tehtäväänsä Johanna työskenteli Empower-konsernin lakiasiainjohtajana sekä asianajotehtävissä Hannes Snellman Asianajotoimisto Oy:ssä ja Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy:ssä. Johanna on valmistunut oikeustieteen maisteriksi Helsingin yliopistosta ja opiskellut sopimus- ja yhtiöoikeutta myös Sheffieldin yliopistossa Iso-Britanniassa.

Maija Kaski

HR-johtaja 14.8.2020 alkaen.

KOULUTUS: Kasvatustieteen maisteri

Maija on vahvan työkokemuksen omaava HR-ammattilainen. Hänelle on kertynyt kahdenkymmenen vuoden kokemus henkilöstöhallinnon prosesseista sekä niiden johtamisesta kansainvälisissä ympäristöissä, sillä hän on toiminut mm. Martelan ja Talvivaaran henkilöstöjohtajana sekä vastuullisissa HR:n johtotehtävissä Nokiassa sekä Elcoteqissa. Empowerilla ja nykyisessä tehtävässään Maija vastaa koko konsernin henkilöstö- ja viestintätoiminnoista.

Juha Silvola

Liiketoimintajohtaja Power 14.8.2020 alkaen.

KOULUTUS: Diplomi-insinööri, konetekniikka

Juha on johtanut Power- liiketoimintaa maaliskuusta 2019 alkaen. Aiemmin hän on toiminut Empower PN Oy:ssä operatiivisena johtajana ja toimialajohtajana. Lisäksi Juhalla on kokemusta toimitusjohtajan tehtävistä Suomen Maastorakentajat Oy:ssä ja hän on toiminut johtajana markkinoinnissa, tuotekehityksessä ja tuotannon kehityksessä Polar Electro Oy:ssä. Juhalla on pitkä kokemus liiketoiminnan kehittämisestä ja kannattavuuden parantamisesta.

Anna Lindén

Liiketoimintajohtaja Connectivity 14.8.2020 alkaen.

KOULUTUS: Valtiotieteen maisteri

Innofactor Oyj, hallituksen puheenjohtaja

Annalla on laaja kokemus liiketoiminnan johtamisesta ja teknologiasta, muutosjohtamisesta sekä tuloksekkaasta resursoinnista. Hänellä on pitkä työkokemus Nokialta, jossa hän toimi monissa johtotehtävissä kansainvälisten liiketoimintayksiköiden johtoryhmissä, viimeisimpänä Mobile Networks -liiketoimintaryhmän COO:na. Hänellä on myös kokemusta listatun yhtiön hallitustyöstä, toimittuaan ensin hallituksen jäsenenä Innofactor Oyj:ssa, ja nyt hallituksen puheenjohtajana.

Margus Veensalu

Liiketoimintajohtaja International Operations 14.8.2020 alkaen.

KOULUTUS: Insinööri, konetekniikka; Tradenomi

Uransa alussa Margus toimi useissa asiantuntija- ja johtotehtävissä Viron Yksityistämistoimistossa. Viimeiset 23 vuotta hän on ollut aktiivisesti mukana erilaisissa johtotehtävissä Empowerilla. Hänen lyhyemmän aikavälin työ- ja yrittäjyyskokemuksensa liittyvät Viron rautateihin sekä sairaanhoito- ja matkailualoihin.

Board

Markku Kankaala
Hallituksen puheenjohtaja

Kalervo Rötsä

Petri Suokas

Herkko Plit

Päivi Jokinen

Sari Helander