Open positionYksikön päällikkö

Apply for the position
Location: Hämeenlinna, Finland
(published: 10.08.2022)

Tule rakentamaan kanssamme älykästä yhteiskuntaa! Haemme nyt henkilöä yksikön päällikön tehtävään Hämeenlinnan yksikköömme.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Voit olla jo alalla pidempään vaikuttanut konkari tai tuoreempi tulevaisuuden osaaja. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää. Meillä olet arvostettu osaaja ja teet työtä, jolla todella on merkitystä – rakennamme yhdessä älykkäämpää yhteiskuntaa. 

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Enersensen Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toteuttamaan energiamurrosta energiasektorin koko elinkaaren kattavilla palveluilla. Näihin kuuluvat voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito. Lisäksi liiketoiminta toimittaa ratkaisuja sähköisen liikenteen latausjärjestelmiin sekä sähkön varastointiin.

Tehtävänkuvaus

Yksikön päällikön tehtävässä vastaat kunnossapitoyksikön noin 10 henkisen tiimin päivittäisestä johtamisesta, sen henkilöstöstä ja asiakassuhteista. Olet myös tulosvastuullinen yksikkösi osalta ja hoidat myös myynti- ja tarjoustoimintaa yhdessä myyntiorganisaation kanssa.

Vastaat sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen sähkölaitteistojen kunnossapitotoiminnasta ja erilaisten pienprojektien sekä kehityshankkeiden ohjauksesta yhteistyössä sisäisten resurssiemme sekä asiakkaidemme kanssa. Tukena ja apunasi ovat yhtiön muut kunnossapitoyksiköt, toimialat ja sidosryhmät.

Johdat tiimiä, jonka tehtävänä on huolehtia sähköasemalaitteistojen (0,4kV-400kV) kunnonhallinnasta nykyaikaisin menetelmin yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Työssä edellytetään tarvittaessa matkustusvalmiutta. Yksikön toiminta sijoittuu pääosin Etelä-Suomen alueelle.

Voit olla uraa aloitteleva alasta ja esihenkilötehtävistä kiinnostunut suunnan näyttäjä, jolla halukkuus kasvaa yhdessä yksikön kanssa.

Toivomme sinulta:

 • soveltuvaa sähköalan teknistä koulutusta (ins./DI)
 • työnjohto- ja organisointitaitoja
 • halua kehittyä työuralla
 • hyviä IT-taitoja sekä tavanomaisten toimisto-ohjelmien hallintaa
 • sujuva kommunikointi suomeksi ja englanniksi
 • ajokorttia, vähintään B
 • kokemusta sähkönjakelulaitteistosta tai näiden kunnossapidosta
 • ymmärrystä/kiinnostusta erilaisiin sähköteknisiin mittauksiin
 • kykyä itsenäiseen vastuulliseen työskentelyyn
 • joustavuutta ja tiimihenkeä

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

 • ymmärrys liiketoiminnastamme ja toiminnan kokonaiskuvan hallinta
 • halu ottaa asioista selvää ja kehittyä
 • asioiden läpivientikyky ja tulosvastuullinen ajattelutapa
 • hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä asiakaspalveluhenkisyys

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille tehtävään, jossa pääset kantamaan vastuuta, näkemään työsi tulokset sekä kehittymään työskentelemällä vaihtelevien, monipuolisten ja välillä haastavienkin työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä! 

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja sopivan henkilön löydyttyä täytämme position.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jonna Katavisto, Recruiter, +358 44 360 6783, jonna.katavisto@enersense.com.

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi. 

#enersenserecruitment

Share post