Open positionVoimalaitosasentaja (kesätyö)

Apply for the position
Location: Saarijärvi, Finland
(published: 17.01.2023)

Haluatko olla mukana rakentamassa kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta? Liity dynaamiseen joukkoomme kesällä 2023!

Haemme ensi kesäksi voimalaitosasentajaa vesivoimalaitosten kunnossapitoon Saarijärvelle. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle mukavan työympäristön, jossa sinua kohdellaan tasavertaisena työntekijänä. Enersense-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen, vastaamme asiakkaidensa tuotantolaitosten kokonaiskunnossapidosta ja käyttövarmuudesta sekä tuotamme resurssi- ja urakointipalveluita ja alihankintaketjun hallintapalveluita kotimaisten ja kansainvälisten teollisuushankkeiden tarpeisiin.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2023 -kampanjassa.

Tehtävänkuvaus:

  • Työtehtäviisi kuuluvat monipuoliset teollisuuden kunnossapito-, huolto- ja asennustehtävät asiakkaiden vesivoimalaitoksilla. Tehtävässä työskentelet yhdessä kokeneiden vesivoima-asentajiemme kanssa
  • Työskentelet päivävuorossa pääasiassa Keski-Suomen alueella

Vaatimukset:

  • Tehtävään soveltuva mekaanisen tai sähköalan koulutus, koulu voi olla myös kesken (ammattikoulu tai AMK)
  • Työturvallisuus-, tulityö- ja sähkötyöturvallisuuskortti
  • Vähintään B-ajokortti
  • Oma-aloitteisuus ja kiinnostus teollisuuden kunnossapidosta
  • Olet joustava, yhteistyökykyinen ja positiivisen asenteen omaava tiimipelaaja, jolta luonnistuu myös itsenäinen työskentely
  • Haluat oppia uutta

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: työnjohtajat Mikko Tuomi puh. 044 4252 798 ja Teemu Leppälä puh. 044 4252 734

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi.

#summerjobs

Share post