Open positionVarastotyöntekijä (kesätyö)

Apply for the position
Location: Hamina, Finland
(published: 17.01.2023)

Haluatko olla mukana rakentamassa kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta? Liity dynaamiseen joukkoomme kesällä 2023!

Haemme ensi kesäksi varastotyöntekijää Haminan yksikköömme konetekniikan osaamisalueelle määräaikaiseen työsuhteeseen ammattialan opiskelijaa tai jo valmistunutta alan ammattilaista. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Enersense-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen, vastaamme asiakkaidensa tuotantolaitosten kokonaiskunnossapidosta ja käyttövarmuudesta sekä tuotamme resurssi- ja urakointipalveluita ja alihankintaketjun hallintapalveluita kotimaisten ja kansainvälisten yhteistyökumppaneidemme kanssa. 

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2023 -kampanjassa.

Tehtävänkuvaus:

  • Työtehtävässä työskentelet itsenäisesti huolehtien huoltokeskuksen sisäisestä logistiikasta tukien tuotantoa sekä ulkologistiikasta huolehtien huoltokeskukseen saapuvan ja lähtevän materiaalin käsittelystä
  • Tehtävässä työskentelet Enersensen Haminan yksikössä. Tarjoamme myös mahdollisuutta päästä mukaan metsä- ja energiateollisuuden eri projekti- ja huoltohankkeisiin

Toivomme sinulta:

  • Tehtäviin soveltuvaa meneillään olevaa alan opiskelua tai tutkintoa
  • Yhteistyökykyä ja turvallista työskentelyotetta
  • Tunnollisuutta, huolellisuutta sekä oma-aloitteisuutta
  • Kykyä työskennellä tarvittaessa itsenäisesti, mutta myös ryhmän jäsenenä
  • Kokemusta teollisuuden kunnossapidosta ja tuntemusta eri teollisuudenaloista

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: palvelupäällikkö Mikko Aarrekoski, puh. +358 50 529 8230.

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi.

#summerjobs

Share post