Open positionTyönjohtajaharjoittelija (kesätyö)

Apply for the position
Location: Seinäjoki, Oulu, Tampere, Finland
(published: 17.01.2023)

Haluatko olla mukana rakentamassa kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta? Liity dynaamiseen joukkoomme kesällä 2023!

Haemme ensi kesäksi työnjohtajaharjoittelijaa. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle mukavan työympäristön, jossa sinua kohdellaan tasavertaisena työntekijänä. Enersense-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toteuttamaan energiamurrosta energiasektorin koko elinkaaren kattavilla palveluilla. Näihin kuuluvat voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito. Lisäksi liiketoiminta toimittaa ratkaisuja sähköisen liikenteen latausjärjestelmiin sekä sähkön varastointiin.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2023 -kampanjassa.

Tehtävänkuvaus:

  • Työnjohtajaharjoittelijan tehtävässä osallistut työmaapäällikön tehtäviin, joissa vastuullasi on voimajohtoprojektien työmaatoiminnot tai olet osa tiimiä, jonka tehtävänä on huolehtia/ratkaista voimajohtorakentamisen työmaatoimintoihin liittyviä kysymyksiä
  • Tehtävässä työskentelet jossakin Enersensen voimajohtoprojektissa työmaapäällikön alaisuudessa
  • Pääasiallisina asiakkaina toimivat kantaverkkoyhtiö Fingrid sekä muut sähköverkkoasiakkaat

Vaatimukset: 

  • Ammattikorkeakoulu
  • Englannin kielen taito
  • Yrittäjähenkisyys

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Voimajohtoprojektiliiketoiminnan johtaja Juhani Leino, puh. +358 40 641 7083.

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi.

#summerjobs

Share post