Open positionTyönjohtaja/ tarvesuunnittelija

Apply for the position
Location: Inkeroinen, Finland
(published: 17.05.2022)

Haluatko olla mukana rakentamassa kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta? Liity dynaamiseen joukkoomme!

Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen työnjohtajaa/ tarvesuunnittelijaa Kouvolan Inkeroisiin. Työt sijoittuvat Stora Enson Anjalankosken tehtaille. Olemme joustavia töiden aloituksen kanssa eli voit halutessasi aloittaa tehtävässä vaikka kesän aikana.

Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Enersense-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja Enersense International Oyj on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Smart Industry -liiketoimintaan.

Tehtävät ja vastuualueet:

  • Työnjohtajana vastaat työnjohdosta, työnsuunnittelusta ja töiden suunnitteluun ja toteutukseen liittyvien dokumenttien ylläpidosta
  • Resursoit oman vastuualueesi työntekijöitä optimaalisella tavalla suunnitelluille töille
  • Kehität jatkuvasti oman ryhmäsi työmenetelmiä ja työvälineitä
  • Tarvesuunnittelijana työskentelet kunnossapitovaraosien kanssa mm. lähettämällä kunnostettavia laitteita kunnostukseen, ylläpitämällä tehtaan laitetietoja ja selvittämällä korvaavia varaosia.
  • Hoidat myös tarvesuunnittelua projekteissa luomalla uudet laitekortit ja varaosanimikkeet, sekä poistamalla vanhat laitteet varaosineen järjestelmistä.
  • Tehtävää voidaan räätälöidä valitun henkilön mukaan 

Toivomme sinulta: 

  • Insinöörin tutkintoa tai muuten hankittua vastaavaa mekaanisen kunnossapidon osaamista
  • Muutaman vuoden kokemus mekaanisesta kunnossapidosta katsotaan eduksi, mutta voimme myös perehdyttää tehtävään
  • Oma-aloitteisuutta ja joustavaa asennetta
  • Tiimityöskentelytaitoja ja halua oppia uusia asioita

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille työhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä! 

Lähetä hakemuksesi osoitteessa:  https://enersense.com/position/tyonjohtaja-tarvesuunnittelija-3417/

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jonna Katavisto, Recruiter, +358 44 360 6783, jonna.katavisto@enersense.com.

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi. 

#enersenserecruitment

Share post