Open positionTietoliikenneasentaja

Apply for the position
Location: Helsinki, Finland
(published: 26.10.2022)

Tule mukaan Enersensen rohkeiden ammattilaisten joukkoon! Haemme nyt kolmea tietoliikenneasentajaa Helsinkiin. Voit olla uraasi aloitteleva sähkö- tai tietoliikenneasentaja tai jo alan kokenut konkari. 

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toimittamaan mobiiliverkon ja kiinteän verkon palveluita sekä varmistamaan niiden toimivuuden. Olemme mukana tietoliikenneverkkojen kaikissa elinkaaren vaiheissa vastaten kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta.

Työtehtäviä tulevat olemaan: 

  • Tietoliikenneasennukset, Wlan, Kytkimet, reitittimet, kaapeloinnit
  • Sähköasennukset, tasasuuntaajat ja voimalaitteet
  • Työ sisältää yritysliittymätoimituksia, laitetila-asennuksia sekä rautatieympäristön asennuksia

Toivomme sinulta:

  • Sähkö- tai tietoliikenneasentajan koulutusta
  • Työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi
  • Ajokorttia
  • Vähintään kohtalaista englannin kielen taitoa
  • Mahdollisuutta normaalin työajan ulkopuoliseen varallaoloon

Otatko haasteen vastaan? Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jonna Katavisto, Recruiter, +358 44 360 6783, jonna.katavisto@enersense.com

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi.

#enersenserecruitment

Share post