Open positionTekninen Dokumentoija

Apply for the position
Location: Olkiluoto, Finland
(published: 22.10.2021)

Haemme parhaillaan asiakkaallemme Teknistä Dokumentoijaa Olkiluotoon. Projektin arvioitu aloitus on mahdollisimman pian.

Työtehtävät ja vastuualueet:

  • Teknisten dokumenttien jakelu erillisarkistoihin
  • Aineistojen tallentamista tilaajan tietokantoihin ja arkistoon
  • Teknisen dokumentoinnin arkistointi

Vaatimukset:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri tai tradenomi)
  • Oma-aloitteista, tarkkaa ja huolellista työotetta
  • Kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn 
  • Kokemus dokumentoinnista ja arkistoinnista katsotaan eduksi

Kielivaatimukset:

  • Suomen ja englannin kielen taito

Lähettämällä hakemuksesi luot samalla itsellesi työnhakijaprofiilin ja liityt työnhakijaverkostoomme. Täten me voimme tarjota sinulle sopivia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

Haethan paikkaa Englannin kielisellä CV:llä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 144 miljoonaa euroa. Vuonna 2020 yhdistyneen Enersense-Empower-konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2020 oli noin 241 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 200 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut sijoittajille löytyvät osoitteesta www.enersense.com/sijoittajalle

Enersensen työntekijänä saat kattavan työterveyshuollon ja kausittain vaihtuvia etuja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tuemme ja autamme sinua koko työsuhteesi aikana mm. erilaisissa logistisissa asioissa ja haluamme sinun menestyvän ja kehittyvän urapolullasi. Jos haluat saada nostetta urallesi, jätä hakemuksesi jo tänään.

#clientsproject

Share post