Open positionSuunnittelija

Apply for the position
Location: JYVÄSKYLÄ, Suomi
(published: 26.04.2022)

Tule mukaan Enersensen rohkeiden ammattilaisten joukkoon! Haemme nyt työntekijää suunnittelijan tehtävään Jyväskylään vakituiseen työsuhteeseen. Olemme joustavia töiden aloituksen kanssa eli voit halutessasi aloittaa tehtävässä vaikka esimerkiksi vasta kesän jälkeen.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toimittamaan mobiiliverkon ja kiinteän verkon palveluita sekä varmistamaan niiden toimivuuden. Olemme mukana tietoliikenneverkkojen kaikissa elinkaaren vaiheissa vastaten kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta.

Tehtävänkuvaus

  • Työtehtäviisi kuuluu pääasiallisesti tietoliikenneverkko- ja voimalaiterakentamiseen liittyvä suunnittelu.
  • Toimit myös kenttätoiminnan teknisenä tukena.
  • Tehtävässä työskentelet pääasiassa Jyväskylän alueella.

Toivomme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa sähkö- tai tietoliikennealan koulutusta tai aikaisempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Mobiiliverkkojen tuntemusta
  • Vähintään B-ajokorttia

Tehtävässä menestymistä edesauttaa:

  • Halu oppia ja kehittyä
  • Asiakaslähtöisyys
  • Oma-aloitteisuus

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille tehtävään, jossa pääset kantamaan vastuuta, näkemään työsi tulokset sekä kehittymään työskentelemällä vaihtelevien, monipuolisten ja välillä haastavienkin työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä! 

Lähetä hakemuksesi osoitteessa: https://enersense.fi/tyopaikka/suunnittelija-3354/
Haethan työtehtävää heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajalla ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Karoliina Forss-Härmäläinen, Senior Recruiter, +358 40 191 6343, karoliina.forss-harmalainen@enersense.com

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi. *Connectivity

#enersenserecruitment

Share post