Open positionProjektipäällikkö

Apply for the position
Location: Mikä tahansa Enersense toimipiste, Finland
(published: 12.04.2022)

Tule mukaan Enersensen rohkeiden ammattilaisten joukkoon! Haemme parhaillaan projektipäällikköä voimajohtoprojekteihin, toimipaikkanasi voi olla Helsinki, Tampere, Seinäjoki, Oulu tai jokin Enersense International Oyj:n Suomen toimipisteistä. Olemme joustavia töiden aloituksen kanssa eli voit halutessasi aloittaa tehtävässä vaikka esimerkiksi vasta kesän jälkeen.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Power-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toteuttamaan energiamurrosta energiasektorin koko elinkaaren kattavilla palveluilla. Näihin kuuluvat voimansiirtoverkkojen ja sähköasemien sekä tuulivoimapuistojen suunnittelu, rakentaminen ja kunnossapito. Lisäksi liiketoiminta toimittaa ratkaisuja sähköisen liikenteen latausjärjestelmiin sekä sähkön varastointiin.

Työtehtäviäsi tulevat olemaan: 

 • Pääasiallinen vastuualueesi voimajohtoprojektien Projektipäällikkönä toimiminen. 
 • Vastaat projektien kokonaisuuden toiminnasta, projektin raportoinnista ja turvallisuudesta.
 • Vastaat materiaalien kilpailutuksesta yhdessä hankinnan kanssa, toimit yhteistyössä työmaapäälliköiden kanssa aliurakoitsijoiden kilpailutuksessa ja hallinnassa ja huolehdit, että urakat toteutuvat budjetin mukaisesti ja aikataulussa ja turvallisesti. 
 • Osallistut myös myyntivaiheen tarjouslaskentaan. 
 • Toimipaikkanasi on Helsinki, Tampere, Seinäjoki, Oulu tai jokin Enersense International Oyj:n Suomen toimipisteistä.
 • Voimajohtoprojektien lisäksi sinulla on mahdollisuus toimia vastaavissa tehtävissä myös tuulivoimaprojekteissa sekä osallistua toiminnan kehittämiseen.

Toivomme sinulta: 

 • Sinulla on kokemusta teollisuuden tai rakentamisen projektipäällikön tehtävistä ja/tai työnjohdollisista tehtävistä ja taloudellisesta vastuusta. 
 • Sinulla on hyvät projektinhallintataidot, IT-taitosi ovat ajan tasalla ja saat vietyä asioita tehokkaasti eteenpäin. 
 • Toivomme sinulta itseohjautuvuutta, organisointikykyä sekä erinomaisia neuvottelu- ja yhteistyötaitoja. 
 • Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta sujuvaa suomen ja tyydyttävää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Suunnittelukokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle: 

 • Tarjoamme sinulle vastuullisen ja itsenäisen työn ja kilpailukykyiset edut
 • Kansainvälisen yrityksen kehittymis- ja uramahdollisuudet
 • Mukavan ja ammattitaitoisen porukan
 • Mahtavan näköalapaikan energiateollisuuteen päästöttömän energian parissa

Otatko haasteen vastaan? Tule luomaan kanssamme parhaita asiakaskokemuksia! 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa https://enersense.com/position/projektipaallikko-3381/

Lisätietoja tehtävästä antaa Elena Palchikova, Talent Acquisition Specialist, +358 40 182 0239, elena.palchikova@enersense.com

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi. *Power

#enersenserecruitment 

Share post