Open positionProjekti-insinööri

Apply for the position
Location: Pori, Finland
(published: 12.08.2022)

Liity Enersensen rohkeiden ammattilaisten joukkoon! Etsimme nyt projekti-insinööriä vakituiseen työsuhteeseen osaksi projektinohjaustiimiämme Porissa. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kansainvälisessä työympäristössä. 

Enersensellä työskentelet monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, koska uskomme, että se tekee työstä motivoivaa.

Avoin työpaikka sijoittuu Enersensen Smart Industry -liiketoiminta-alueelle, jossa autamme asiakkaitamme parantamaan tuotantotilojen toimintavarmuutta ja parantamaan kunnossapidon tehokkuutta. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseksi, vastaamme asiakkaidemme tuotantolaitosten yleisestä ylläpidosta ja toimintavarmuudesta sekä resurssi- ja urakointipalveluista. Vastaamme myös alihankintaketjun hallintapalveluista kotimaisten ja kansainvälisten teollisuusprojektien tarpeisiin.

Työtehtäviä tulevat olemaan: 

  • Projektisuunnittelijana/ aikatauluttajana sinulla on tärkeä rooli projektisuunnitelmien luomisessa, ylläpidossa ja päivittämisessä
  • Osallistua kattavasti projektien seuranta- ja ennustetoimintoihin
  • Yhteistyö projektien ja valmistuksen johtoryhmien kanssa
  • Enersense Smart Industry liiketoiminta toimii laajoissa EPC projekteissa ja pienemmän mittakaavan projekteissa tehtaiden kunnossapidon ja tehtaiden seisokkien aikana

Avaimet menestykseen: 

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (mieluiten projektinhallinnan opinnoista)
  • Projektinhallintatekniikoiden, -prosessien ja -työkalujen tuntemus
  • Kokemus projektin- ja aikataulun hallinnasta (> 3 vuotta mieluiten offshore-, laivanrakennus- tai muun vastaavan teollisuuden alalta)
  • Kokemus suunnittelu- / aikataulutustyökaluista, kuten Safran, Primavera, MS Project katsotaan eduksi
  • Hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito

Lähettämällä hakemuksesi luot samalla itsellesi työnhakijaprofiilin ja liityt työnhakijaverkostoomme. Täten me voimme tarjota sinulle sopivia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Karoliina Forss, Senior Recruiter, +358 40 191 6343, karoliina.forss@enersense.com

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi.

#enersenserecruitment

Share post