Open positionNuorempi insinööri

Apply for the position
Location: Helsinki, Suomi
(published: 27.04.2022)

Oletko uraasi aloitteleva insinööri vailla ensimmäistä työpaikkaa? Meillä saattaa olla sinulle töitä!

Haemme parhaillaan asiakkaillemme eri alojen insinöörejä vaihteleviin projekteihin ja tehtäviin. Projektit sijaitsevat sekä kotimaassa että ulkomailla. Tarjoamme mahdollisuuden kerryttää kokemusta projektityön näköalapaikalla. Olemme joustavia töiden aloituksen kanssa eli voit halutessasi aloittaa tehtävässä vaikka esimerkiksi vasta kesän jälkeen.

Vaatimukset:

  • Insinöörin tutkinto
  • Halua ja intoa oppia ja kehittyä alasi ammattilaiseksi
  • Hyviä kommunikaatiotaitoja
  • Hyviä ihmissuhde ja tiimityöskentelytaitoja
  • Aikaisempi kokemus suurista rakennusprojekteista ja teollisuuden projekteista katsotaan eduksi

Lähettämällä hakemuksesi luot samalla itsellesi työnhakijaprofiilin ja liityt työnhakijaverkostoomme. Täten me voimme tarjota sinulle sopivia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

Haethan paikkaa Englannin kielisellä CV:llä. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi. 

Enersensen työntekijänä saat kattavan työterveyshuollon ja kausittain vaihtuvia etuja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tuemme ja autamme sinua koko työsuhteesi aikana mm. erilaisissa logistisissa asioissa ja haluamme sinun menestyvän ja kehittyvän urapolullasi. Jos haluat saada nostetta urallesi, jätä hakemuksesi jo tänään.

#clientsproject

Share post