Open positionMyyntiassistentti

Apply for the position
Location: Helsinki, Suomi
(published: 21.04.2022)

Kumppanimme KT-Shelter vahvistaa joukkojaan, ja etsimme heille parhaillaan kokopäiväistä myyntiassistenttia. Toimisto sijaitsee aivan Helsingin kaupungin sydämessä.

KT-Shelter suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laajamittaisia suojatuotteita ja -palveluita. Patentoiduilla innovaatioilla KT-shelter keskittyy liikkuvuuteen, avaimet käteen -palveluihin ja äärimmäiseen kestävyyteen, puolustukseen, kriisien hallintaan ja teollisuuden tarpeisiin.Löydät lisää tietoa KT-Shelteristä www.kt-shelter.com.

Tulet olemaan osa erittäin dynaamista asiantuntijaryhmää. Työskentelet hyvin tiiviissä yhteistyössä toimitusketjumme, suunnittelijoidemme sekä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa kansainvälisessä ympäristössä.

Tehtäviisi kuuluu: 

 • Suoramyynti. Osallistut yhdessä myyntitiimin kanssa uusien ja olemassa olevien asiakkaiden koko myyntisykliin sekä kotimaassa että kansainvälisesti
 • ERP/CRM. Vastaat CRM-järjestelmän pitämisestä ajan tasalla
 • Markkinatutkimus. Olet mukana tekemässä markkinatutkimusta ja etsimässä potentiaalisia asiakkaita maailmanlaajuisesti
 • Asiakastuki. Kommunikoit asiakkaiden kanssa ja pidät myyntiaktiviteetit aktiivisina
 • Markkinointi. Olet mukana markkinointitoiminnassa ja sosiaalisen verkoston rakentamisessa
 • Tarjoukset ja dokumentaatio. Autat tiimiä tarjous, RFI, RFQ prosessissa

Menestykseen tarvitaan: 

 • Vähintään 0-5 vuoden työkokemus vastaavassa roolissa
 • Asenteesi on tärkein ja halukkuutesi kasvaa roolissasi ja ottaa vastuu työstäsi
 • Työskentelet kansainvälisessä ympäristössä ja olet vuorovaikutuksessa suoraan asiakkaiden kanssa, on siis tärkeää, että sinulla on erinomaiset sosiaaliset taidot
 • Olet ennakoiva ja sitoutunut työhösi laadukkaalla tasolla projekti-/tiimiympäristössä
 • Erinomainen suomen- ja englannin kielen taito
 • Koet yrityksen arvot omaksesi: asenne, innovatiivisuus, läpinäkyvyys
 • Voit työskennellä osittain kotoa, mutta mukana on myös paljon matkustamista asiakas vierailuille, ole siis valmis!

Lähettämällä hakemuksesi luot samalla itsellesi työnhakijaprofiilin ja liityt työnhakijaverkostoomme. Täten me voimme tarjota sinulle sopivia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

Haethan paikkaa Englannin kielisellä CV:llä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Sanna Uronen, HR Coordinator, +358 40 176 5270, sanna.uronen@enersense.com

Enersense on puhtaasti kotimainen, kansainvälisesti toimiva, päästöttömän yhteiskunnan toteuttaja. Mahdollistamme monipuolisilla palveluillamme pohjoismaisten ja kansainvälisten teollisuus-, energia-, tietoliikenne- ja rakennusalan yhtiöiden menestymisen. Välitämme osaamista, tarjoamme kestäviä ratkaisuja ja varmistamme laadukkaan lopputuloksen asiakkaidemme eri mittaisiin projekteihin. Kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta rakentamassa meillä työskentelee 2400 enersenseläistä ja olemme operoineet noin 40 eri maassa. 

Enersensen työntekijänä saat kattavan työterveyshuollon ja kausittain vaihtuvia etuja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tuemme ja autamme sinua koko työsuhteesi aikana mm. erilaisissa logistisissa asioissa ja haluamme sinun menestyvän ja kehittyvän urapolullasi. Jos haluat saada nostetta urallesi, jätä hakemuksesi jo tänään.

#clientsproject

Share post