Open positionKunnossapitomestari

Apply for the position
Location: Helsinki, Finland
(published: 24.01.2023)

Tule mukaan Enersensen rohkeiden ammattilaisten joukkoon! Haemme parhaillaan kunnossapitomestaria Helsinkiin.

Meillä Enersensessä pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa rennossa ja kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme, että juuri se tekee työnteosta mukavaa ja kehittävää.

Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Smart Industry -liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme heidän tuotantolaitostensa käyttövarmuuden parantamisessa ja kunnossapidon tehostamisessa. Kehitämme digitaalisia ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen, vastaamme asiakkaidensa tuotantolaitosten kokonaiskunnossapidosta ja käyttövarmuudesta sekä tuotamme resurssi- ja urakointipalveluita ja alihankintaketjun hallintapalveluita kotimaisten ja kansainvälisten teollisuushankkeiden tarpeisiin.

Työtehtävät ja vastuualueet: 

  • Kunnossapitomestari johtaa työryhmää, joka turvaa ja varmistaa tuotantolaitteiden ja järjestelmien turvallisen ja tehokkaan käytön
  • Valvoa prosessien toimintaa ja varmistaa laitteistojen käytettävyyttä
  • Vastata oman työryhmänsä operatiivisesta toiminnasta ja työturvallisuudesta
  • Toimia sijaisena erikseen määritellyn käytännön mukaisesti

Vaatimukset: 

  • Tehtävä edellyttää teknistä koulutusta (teknikko tai insinööri)
  • Aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä
  • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja oma-aloitteisuutta
  • Hyviä ongelmanratkaisutaitoja

Otatko haasteen vastaan? Hae meille työhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä! 

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa: Jonna Katavistoon, Recruiter, +358 44 360 6783, jonna.katavisto@enersense.com

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi. 

#enersenserecruitment

Share post