Open positionDokumentointi-insinööri (Sähkö- ja automaatiotekniikka/ Laitostekniikka)

Apply for the position
Location: Olkiluoto, Finland
(published: 22.10.2021)

Haemme parhaillaan asiakkaallemme Dokumentointi-insinööriä (Sähkö- ja automaatiotekniikka/ Laitostekniikka) Olkiluotoon. Projektin arvioitu aloitus on mahdollisimman pian.

Työtehtävät ja vastuualueet:

  • Laitostietokannan ylläpitoon osallistuminen
  • Punakynäpiirustusten puhtaaksipiirtäminen
  • Aineistojen tallentamista tilaajan tietokantoihin ja arkistoon

Vaatimukset:

  • Tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta (esim. insinööri)
  • AutoCad, Microstation ja/tai PDMS osaamista
  • Kykyä itsenäiseen, pitkäjänteiseen ja suunnitelmalliseen työskentelyyn 
  • Oma-aloitteista, tarkkaa ja huolellista työotetta
  • Kokemus sähkö- ja automaatiosuunnittelusta ja/tai putkisto- ja laitossuunnittelusta, asennustarkastuksesta tai tarkastustoiminnasta katsotaan eduksi

Kielivaatimukset:

  • Suomen ja englannin kielen taito

Lähettämällä hakemuksesi luot samalla itsellesi työnhakijaprofiilin ja liityt työnhakijaverkostoomme. Täten me voimme tarjota sinulle sopivia ja kiinnostavia työmahdollisuuksia myös tulevaisuudessa.

Haethan paikkaa Englannin kielisellä CV:llä. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli noin 144 miljoonaa euroa. Vuonna 2020 yhdistyneen Enersense-Empower-konsernin pro forma -liikevaihto vuonna 2020 oli noin 241 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 200 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut sijoittajille löytyvät osoitteesta www.enersense.com/sijoittajalle

Enersensen työntekijänä saat kattavan työterveyshuollon ja kausittain vaihtuvia etuja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tuemme ja autamme sinua koko työsuhteesi aikana mm. erilaisissa logistisissa asioissa ja haluamme sinun menestyvän ja kehittyvän urapolullasi. Jos haluat saada nostetta urallesi, jätä hakemuksesi jo tänään.

#clientsproject

Share post