Open positionAloitteleva insinööri

Apply for the position
Location: Olkiluoto, Finland
(published: 31.08.2022)

Oletko uraasi aloitteleva insinööri ja etsit työpaikkaa, jossa voit kehittyä alasi ammattilaiseksi? Haemme parhaillaan eri alojen insinöörejä asiakkaallemme Olkiluotoon. Tarjoamme loistavan mahdollisuuden kerryttää arvokasta kokemusta ja kehittyä tulevaisuuden osaajaksi. Asiakkaamme pystyy perehdyttämään työtehtäviin, joten aiempaa työkokemusta ei välttämättä tarvita vaan tärkeämpää on motivaatio oppia uutta.

Odotamme sinulta:

  • Insinöörin tutkintoa (mekaaninen, sähkö, automaatio, talotekniikka tai jokin muu)
  • Halua ja innostusta oppia ja kehittyä oman alasi ammattilaiseksi
  • Hyviä kommunikaatiotaitoja
  • Hyviä tiimityöskentelytaitoja
  • Aikaisempi kokemus suurista rakennusprojekteista tai teollisuushankkeista katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä
  • Suomen ja englannin kielen taitoa

Lisätietoja tehtävästä antaa Jonna Katavisto, Recruiter, +358 44 360 6783, jonna.katavisto@enersense.com

Enersense International Oyj on päästöttömien energiaratkaisujen toteuttaja, joka on vahvasti mukana tukemassa vallitsevaa energiamurrosta ja mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa. Enersense-konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli noin 239 miljoonaa euroa. Yhtiö työllistää yhteensä noin 2 000 henkilöä, ja se toimii Suomessa ja kansainvälisesti noin 40 maassa. Enersensen osake noteerataan Nasdaq Helsingissä (ESENSE). Yhtiön verkkosivut löytyvät osoitteesta www.enersense.fi.

#clientsproject

Share post