Tietosuojaseloste

Verkkosivujen tietosuojaseloste

Päivitetty 19.2.2021

Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi ja henkilökohtaisia tietojasi. Noudatamme henkilötietojesi käsittelyssä kansainvälisiä ja eurooppalaisia tietosuojaperiaatteita sekä sovellettavaa henkilötietoja koskevaa lainsäädäntöä (mukaan lukien EU:n yleinen tietosuoja-asetus, sovellettavuuden mukaan).

Tästä tietosuojaselosteesta saat tietoa siitä, miksi keräämme verkkosivuiltamme henkilötietoja, millaisista tiedoista on kyse ja miten niitä käytämme ja säilytämme.

Tätä tietosuojaselostetta voidaan täydentää ratkaisukohtaisilla Tietosuojaselosteilla ja paikallisilla lisädokumenteilla. Lisäksi oikeutesi rekisteröitynä henkilönä voivat vaihdella maittain riippuen sovellettavista tietosuojalaeista. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme oikeudet, jotka perustuvat Euroopan unionin tietosuojalakeihin.

Tietojesi käsittelijä / Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjä: Enersense International Oyj
Yhteyshenkilö: Senior Legal Officer, Eero Mäkelä, dpo@enersense.com

Mitä henkilötietoja kerätään

Kun käyt verkkosivuillamme, tietokoneesi lähettää tietyt tekniset ja muut tiedot automaattisesti meille (IP-osoitteen, selaintyypin ja käynnin lähteen). Keräämme tietoa verkkosivuston käytöstäsi myös evästeiden avulla.

Voimme käsitellä ja tallentaa seuraavia tietoja:

  • Nimi ja yhteystiedot: puhelinnumero, sähköpostiosoite ja osoite
  • Asiakaspalautteet ja yhteydenotot
  • Palvelujemme käyttämistä koskevat tiedot, kuten verkkosivuston selailu- ja hakutiedot, evästeet Kiinnostus- ja profilointitiedot
  • Palvelujemme käyttämistä koskevat tiedot, kuten verkkosivuston selailu- ja hakutiedot, evästeet
  • Suoramarkkinointiin liittyvät suostumukset tai kiellot
  • Mahdolliset muut rekisterin käyttötarkoituksen kannalta tarpeelliset tiedot

Henkilötietojen keräämisen tarkoitus ja peruste

Käsittelemme ja tallennamme verkkosivuillamme kävijöiden henkilötietoja parantaaksemme palveluamme ja kehittääksemme sivuston tehokkuutta ja turvallisuutta.

Käytämme henkilötietoja myös palveluidemme myynnissä, markkinoinnissa ja uudelleenmarkkinoinnissa sekä yhteyden ottamisessa. Tietoja voidaan käyttää liiketoimintamme ja palveluidemme kehittämiseen.

Henkilötietojen käsittelyn perusteena on tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 mukainen rekisterinpitäjän oikeutettu etu tai sopimus.

Miten keräämme henkilötietoja – Evästeet

Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa laitteellesi. Ne keräävät tietoa siitä, miten toimit käyttäjänä verkkosivustollamme.

Hyödynnämme evästeitä palveluidemme ja sivustomme kehittämiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseksi. Voit vapaaehtoisesti antaa luvan henkilötietoja kerääville evästeille.

Voit vaikuttaa omilla evästeasetuksillasi, mihin käyttötarkoituksiin voimme hyödyntää keräämiämme tietoja. Huomioithan kuitenkin, että evästeiden käytöstä poistaminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta ja palvelumme laatua.

Miten pidämme henkilötietosi turvassa

Suojaamme henkilötiedot ennakoivalla riskienhallinnalla ja ammattitaitoisella turvallisuussuunnittelulla. Varmistamme, että sivustomme on tietoturvallinen. Myönnämme sivustollemme käyttöoikeuksia vain hallitusti ja varmistamme, että henkilötietoja käsittelevät vain valtuutetut, tehtäväänsä huolellisesti perehdytetyt henkilöt.
Jos henkilötietoja välitetään yhteistyökumppaneillemme, edellytämme, että he käsittelevät ja suojaavat henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Henkilötietojen luovuttaminen

Aina kun mahdollista, olemme valinneet tietojesi säilytyspaikaksi tietoturvalliset, Euroopassa sijaitsevat palvelinkeskukset.

Käytämme säännönmukaisesti esimerkiksi seuraavia palveluntarjoajia:

  • Google
  • Leadoo
  • Crazy Egg

Jotkin edellä mainituista palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tai siirtää tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin.

Oikeus henkilötietoihin

Olemme sitoutuneet noudattamaan tietosuoja-asetusta yksilön oikeuksista hänestä kerättyihin tietoihin. Sen mukaan rekisteröidyllä on oikeus

  • saada tietoa henkilötietojensa käsittelystä saada pääsy tietoihin
  • oikaista tietoja
  • poistaa tiedot ja tulla unohdetuksi rajoittaa tietojen käsittelyä
  • siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
  • vastustaa tietojen käsittelyä
  • olla joutumatta automaattisen päätöksenteon kohteeksi.

Kirjalliset pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen: dpo@enersense.com

Enersense Oyj voi evätä pyynnön tai periä pyynnön täyttämisestä kohtuullisen maksun, jos pyyntö on ilmeisen perusteeton tai kohtuuton taikka Enersense Oyj:llä on pyynnön eväämiseen muu oikeutettu peruste. Oikeutetut perusteet voivat esimerkiksi estää Enersense Oyj:tä poistamasta henkilötietoja, jotka on säilytettävä paikallisten lakien vaatimusten vuoksi tai kirjausketjun ylläpitämiseksi paikallisen vaadeajan loppuun asti. Enersense Oyj:n täytyy mahdollisesti säilyttää tiedot myös täyttääkseen sopimusvelvoitteensa.

Huomaa myös, että jos Enersense Oyj toteuttaa pyyntösi suojata tai poistaa henkilötietosi, se ei välttämättä pysty tarjoamaan palveluita, joita haluat käyttää tai jotka olet aiemmin tilannut tai pyytänyt, taikka tarjoamaan sinulle sisältöä, jonka haluat ladata tai vastaanottaa.

Tietosuojaselosteen päivitykset

Enersense Oyj pyrkii kehittämään verkkosivustoaan, liiketoimintaansa sekä tietosuojaprosessejaan ja -työkalujaan jatkuvasti, ja pidättää oikeuden tehdä tähän tietosuojaselosteeseen muutoksia. Enersense Oyj toivoo, että käyt tämän tietosuojaselosteen silloin tällöin läpi muutosten varalta.

Sovellettavien tietosuojalakien mukaisesti Enersense Oyj voi ottaa sinuun yhteyttä myös muiden käyttöliittymien kautta tai kerättyjen yhteystietojen avulla kertoakseen päivityksistä, joilla on olennaista vaikutusta.