Rakennusmies / Valutyöntekijä

Apply for the position
Location: Jyväskylä, Tampere, Keski-Suomi, Pirkanmaa, Suomi
Apply later than: 4.04.2021 (published: 22.03.2021)

Etsimme asiakkaallemme useita rakennusmiehiä sopimuksen mukaan joko osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen siltavalutyöhön Pirkanmaalle ja eteläiseen osaan Suomea.

Voit olla joko kokenut ammattilainen tai aloitteleva valutyöntekijä: roolisi valuryhmässä katsotaan osaamisesi perusteella. Olennaisinta on hyvä asenne työntekoa kohtaan ja sitoutuminen sovittuihin töihin/projekteihin.

Pääset kulkemaan työmaille kätevimmin, jos asut Pirkanmaalla, Jyväskylän seudulla tai Tre-Helsinki moottoritien varrella.

Olet etsimämme henkilö, jos:
– Sinulla on vähintääkin perustieto ja -osaaminen valutöistä.
– Sinulla on ainakin jonkin verran kokemusta rakennustöistä ja varsinkin betonin vibrauksesta.
– Viihdyt ulkotöissä ja työmaaolosuhteissa.
– Nautit porukassa työskentelystä ja yhdessä tekemisestä.
– Teet töitä mieluummin “urakkaluonteisesti” kun arkipäivisin samoilla kellonlyömillä.
– Kommunikoit sujuvasti suomen kielellä muun työporukan kanssa.

Työ vaatii työturvallisuuskortin ja tieturvakortin. Ratatyökortti katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Saat myös meiltä apua korttipätevyyksien uusinnassa/hankinnassa!

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Kalle Sulin, 0400 321 504, kalle.sulin@enersense.com

Jos saapumisesi toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.

Share post