Myyjä, henkilöstöpalvelut (rakennus ja teollisuus)

Apply for the position
Location: Helsinki, Uusimaa, Suomi
Apply later than: 7.03.2021 (published: 16.02.2021)

Etsimme rohkeaan joukkoomme myyntivoimaa Helsingin toimipisteeseemme ratkomaan pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueen rakennustyömaiden ja teollisuuden eri toimialojen työvoimahaasteita henkilöstöpalveluiden avulla. Enersensessä pääset mukaan vahvaan ja kovaa vauhtia kasvavaan yritykseen luomaan tulevaisuuden yhteisiä toimintatapoja. Enersense Staff Leasingin palvelut koostuvat henkilöstövuokrauksesta ja rekrytointipalveluista.

Toivotamme Enersensen Staff Leasingiin tervetulleeksi työkaverin, joka tekee töitä hyvällä fiiliksellä ja vahvalla myyntiasenteella. Tilanne paranee vielä entisestään, mikäli takataskussasi on jo kokemusta rakennus-, teollisuus- ja henkilöstöalalta. Meillä pärjää sinnikkyydellä, avoimella mielellä, hyvällä huumorilla ja halulla palvella ihmistä. Me emme myöskään kangistu kaavoihin – yhdessä sovittujen raamiemme puitteissa saat itse sorvata työnkuvasi sellaiseksi kuin haluat.

Työssäsi kontaktoit rakennus- ja teollisuusalan yrityksiä, tapaat tulevia ja nykyisiä asiakkaita työmailla ja tuotannossa sekä kehität asiakkuuksia pitkäjänteisesti eteenpäin. Tehtävänäsi on huolehtia, että asiakkaiden tilaukset virtaavat sisään taloon. Yhdessä rekrytoijiemme kanssa varmistat omalta osaltasi myös, että meillä on kykyä vastata asiakkaiden tarpeisiin. Pääset itse vaikuttamaan palkkaasi aktiivisuudella ja siitä seuraavalla toteutuneen kaupan määrällä. Käytössäsi on sekä suuren yrityksen muskelit että kompaktin divisioonan nopeus ja kokeileva toimintakulttuuri.

Haethan nopeasti, sillä haastattelemme potentiaalisia hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin vielä mietityttää ja kaipaat vastauksia, niin ota yhteyttä rekrytoija Kalle Lindqvistiin ja kysy lisää. Tavoitat Kallen joko sähköpostilla, kalle.lindqvist@enersense.com, tai puhelimitse, 040 167 6346. Tutustu Enersenseen osoitteessa www.enersense.com.

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.