LVI-asentaja PK-seudulle

Apply for the position
Location: Espoo, Helsinki, Vantaa, Uusimaa, Suomi
Apply later than: 27.07.2020 (published: 13.07.2020)

Värväämme töihin kokenutta itsenäiseen työskentelyyn kykenevää LVI-asentajaa PK-seudun työmaille, jolla on vähintään 5 vuotta kokemusta LVI-alan töistä. Kohteet ovat asuntoja saneeraus -ja uudispuolella. Tärkeää on kokemus kupariputkien vetämisestä. Sen lisäksi työtehtäviin  kuuluu kattohajotukset ja viemäröinnit. Kuvien lukutaito on välttämätön ja hyvällä asentajalla on mahdollisuus pidempäänkin työsuhteeseen. 

Laita hakemus hetimiten, niin sovitaan haastattelu ja etsitään sinulle töitä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. 

TYÖTEHTÄVÄ: LVI-asentaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
00700 Helsinki
TYÖN KESTO: Aloitus heti, kesto noin 3-6 kuukautta.  Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-LVI-asentajan koulutusta ja kokemusta LVI-asennuksista
-Työturvallisuuskorttia ja tulityökorttia
-Kykyä itsenäiseen työntekoon
-Sujuvaa suomen kielen osaamista
-Asennuskuvien lukutaitoa

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi ja TES:iin perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:

-Sami Joulamo, 050 472 7250 tai sami.joulamo@varvaamo.fi

– Kalle Lindqvist, 040 167 63 46, kalle.lindqvist@varvaamo.fi

“Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna. Myös toimistolla tapahtuvat haastattelut järjestämme niin, ettei kenenkään terveys vaarannu.”

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.

Share post