Kirvesmies Oulu

Apply for the position
Location: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Oulun seutu, Suomi
Apply later than: 30.06.2020 (published: 17.06.2020)

Kirvesmies Oulu

Asiakkaallamme on tarjolla osaavalle kirvesmiehelle töitä. Työt on viimeistelyvaiheen töitä remonttikohteissa. Eli esim. tasoitus töitä, valutöitä pika-aineilla, vedeneristyksiä, kalusteiden poistoa ja asennusta, sekä lattioiden- ja seinien viimeisiä pintoja. Töissä ei tarvitse tehdä pumppubetonivaluja, eikä varsinaisia “ryskäpurkuja”. Toki jokun kalusteen joutuu joskus irroitella, mutta piikkaushommiin ei tarvitse alkaa. Asiakas on myös avoin osaamiselle. Jos ihan kaikki hommat ei vielä onnistu omatoimisesti, niin kannattaa silti olla yhteydessä. Suunnitellaan asiaa eteenpäin yhdessä asiakkaan kanssa.

Työt alkavat heti sopivan kaverin löydyttyä ja haku voidaan päättää jo hakuajalla. Työhön vaaditaan omaa autoa. Työt ovat Oulun alueella.

Laitappa pikaisesti meille hakemusta, niin katsotaan hommaa etiäpäin. Meille voit myös aina soittaa, jos se tuntuu mukavammalle. Toimisto meillä on ihan keskustassa ja meille on helppo tulla turisemaan kahvikupposen kanssa. Haastattelemme sopivat hakijat etänä tai paikan päällä.

TYÖTEHTÄVÄ: Kirvesmies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu 

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Ammattitaitoa ja työhaluja
-Työmiehen rukkasia
-Työturvallisuuskorttia
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Positiivista asennetta ja halua oppia

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit: 
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna@varvaamo.fi
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi

Osallistu Värväämön webinaariin 23.6.2020 klo 13 alkaen. Kerromme tarkemmin rakennusalan osaajatarpeistamme Oulussa. Lisätietoa tapahtumasta löydät tämän linkin kautta.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.

Share post