Kirvesmies

Apply for the position
Location: Varkaus, Pohjois-Savo, Suomi
Apply later than: 7.08.2020 (published: 21.07.2020)

Kirvesmies

Tähän työhön etsimme ammattilaisen valmiuksilla varustettua tekijää, jolla työt sujuu ja työnjälki on asiallista. Muita kriteereitä meillä ei sitten olekaan. Työnhakijana saat olla oma itsesi ja osaaminen ja asenne ratkaisee meillä. Arvostamme osaamista, hienolla hakemuksella ei ole niin väliä. Oma auto olisi hyvä olla, että pääset sujuvasti liikkumaan myös seuraaville työmaille, mutta ei auto välttämätön ole, jos liikkuminen järjestyy jotenkin muuten. Työturvallisuuskortti koulutetaan, jos se ei ole voimassa.

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista kirvesmiestä kerrostalotyömaalle. Työtehtävät aluksi puurunkoisten väliseinien tekoa, ikkunoiden ja ovien asennuksia. Kohde keskustassa ja töissä pääsee aloittamaan nopealla aikataululla. Asiakkaan mukaan työtä on tiedossa aluksi kuukaudeksi, mutta uskomme, että osaavalle ja ahkeralle tekijälle työt jatkuu tällä asiakkaalla pidempään. Toki työtä meillä on muillakin asiakkailla tarjolla. Jos kerrostalotyömaa ei ole sinulle se omajuttu, niin soittele tai nakkaa hakemusta tulemaan. Järjestetään se sinulle mieluisa työmaa. Yhteystietomme löytyy ilmoituksen lisätiedoista.

TYÖTEHTÄVÄ: Kirvesmies

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Kuopio

TYÖN KESTO: Työt alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät näillä näkymin ainakin kuukauden verran. Aina yhden toimeksiannon päättyessä pyrimme löytämään mahdollisimman pian toisen työkohteen.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Osaaminen ja työn sujuminen ratkaisee asenteen lisäksi

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit: 
-Timo Ojanen, 050 4755 057 tai timo.ojanen@varvaamo.fi

-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@varvaamo.fi

Share post