Haussa vastaava työnjohtaja–Veljekset Nuutinen Oy

Apply for the position
Location: Espoo, Helsinki, Vantaa, Uusimaa, Suomi
Apply later than: 25.04.2021 (published: 22.03.2021)

Veljekset Nuutinen Oy on vuosien saatossa kasvanut yli 30 M€:n liikevaihtoa tekeväksi yhtiöksi. Töissä yrityksessä on n. 30 henkilöä. Laadun takeena on RALA-pätevyys ja yrityksellä on myös Bisnoden myöntämä AAA luottoluokitus. Toimimme BtoB kohteissamme aina pääurakoitsijana.

Toimintamme kasvaessa haemme nyt vastaavaa työnjohtajaa peruskorjaushankkeisiimme. Vastuualueenasi on työmaasuunnitelmien tekeminen ja toteutumisen valvonta (laatu, työturvallisuus, kustannukset, aikataulu). Vastaat työmaiden tavoitearvion noudattamisesta ja ennustamisesta yhdessä työpäällikön kanssa. Veljekset Nuutinen toimii Uudenmaan alueella ja toimisto sijaitsee Vantaalla.

TYÖTEHTÄVÄ: Vastaava työnjohtaja
TYÖPAIKAN SIJAINTI:
PK-seutu
TYÖN KESTO:
Aloitus on sovittavissa joustavasti. Tehtävä on vakituinen ja työsopimus tehdään suoraan Veljekset Nuutinen Oy:n kanssa.

Mitä toivomme sinulta?

– Soveltuvaa koulutusta, olet rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI.
– Sinulla on vastaavan työnjohtajan pätevyys Pk-seudulla tai tai vaihtoehtoisesti sinulle on 4-5 vuoden kokemus työnjohdosta ja olet valmis hakemaan vastaavan työnjohtajan pätevyyttä.
– Hyvää rakentamisen teknistä ja kokonaistaloudellista osaamista.
– Tunnet rakentamisen lait ja asetukset ja osaat johtaa ihmisiä.
– Työturvallisuus ja laatuajattelu on sinulle tärkeää.
– Sujuvaa suomen kielen taitoa ja alalla käytettävien IT-ohjelmien sujuvaa käyttöä.

Mitä asiakkaamme tarjoaa sinulle?

– Hyvän perehdytyksen ja pääset osaksi mukavaa työyhteisöä.
– Päätöksenteko on nopeaa eikä yrityksessä ole turhaa byrokratiaa.
– Yritys pitää huolta hyvinvoinnista ja tarjoaa työntekijöille hoitokuluvakuutuksen.
– Kilpailukykyisen palkan ja bonusjärjestelmän.

Rekrytointia hoitaa Enersense ja kaikki yhteydenotot Enersensen kautta. Haluamme olla helposti lähestyttäviä. Kerromme mielellämme lisää tehtävästä, soita tai laita viestiä: Sonja Vainio, 040 508 5162 tai sonja.vainio@enersense.com, Juho Palosaari, 050 514 9958 tai juho.palosaari@enersense.com. Hae työpaikkaa oheisesta linkistä tai lähettämällä CV:si sähköpostilla. Haku tehtävään päättyy 25.4.2021. Aloitamme hakijoiden haastattelun heti ja olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjolla on mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.

 

Share post