Avoin hakemus rakennusalan töihin Oulu

Apply for the position
Location: Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Oulun seutu, Suomi
Apply later than: 31.12.2020 (published: 3.11.2020)

Etsimme uusia työntekijöitä yhteistyöyrityksiimme erilaisiin rakennusalan työtehtäviin. Työkohteet meillä on pääasiassa Oulun talousalueella ja yhä useammalle työmaille pääsee liikkumaan hyvin jo julkisillakin. Voit olla jo rakennusalan valmis ammattilainen tai vasta aloittelemassa työuraasi. Kohtaamme aina hakijat yksilöinä ja pyrimme löytämään mieluista työtä oikealla asenteella varustetuille hakijoille.

Hakusessa meillä on tällä hetkellä mm. rakennusaputyöntekijöitä, rakennusmiehiä, maanrakentajia, kirvesmiehiä, purkutyöntekijää ja monta muuta rakennustyömaan ahertajaa. Vapaana olevat työt elää hieman päivittäin. Työmaiden skaala meillä on todella laaja Oulussa uudiskohteista saneerauksiin ja omakotitaloista suuriin toimitiloihin. Kauttamme saa harvinaisen monipuolisen kattauksen koko rakennuspuolen laajaan kirjoon.

Kaikki toimistomme työntekijät ovat itse olleet raksalla töissä, joten ymmärrämme hyvin työmaiden ja tekijöiden arkea.

Edellytämme valittavilta työntekijöiltä positiivista asennetta ja tekevää luonnetta. Työturvallisuuskortti hommataan ennen töiden aloitusta, jos korttia ei ole valmiina. Pystymme auttamaan kortin koulutuksessa. Oman auto käyttömahdollisuus ehdottomasti plussaa.

Laitappa pikaisesti meille hakemusta, niin katsotaan hommia etiäpäin. Meille voit myös aina soittaa, jos se tuntuu mukavammalle. Toimisto meillä on ihan keskustassa ja meille on helppo tulla turisemaan kahvikupposen kanssa. Haastattelemme sopivat hakijat etänä tai paikan päällä.

TYÖTEHTÄVÄ: Avoin työhakemus
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Oulu 
TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Ammattitaitoa ja työhaluja
-Työmiehen rukkasia
-Työturvallisuuskorttia
-Hyvää fyysistä kuntoa
-Positiivista asennetta ja halua oppia

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Johanna Keski-Petäjä, 050 359 2999 tai johanna.keski-petaja@enersense.com
-Jouni Palosaari, 0400 904 349 tai jouni.palosaari@enersense.com

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Meitä enersenseläisiä työskentelee jo noin 2400 monipuolisissa alan tehtävissä. Tarjoamme mielenkiintoisia työmahdollisuuksia yhdestä päivästä vuosien mittaisiin projekteihin sekä vakituisiin tehtäviin. Olemme kotimainen yritys, mutta toimimme kansainvälisesti noin 40 maassa.

Share post