Asentaja kesätöihin

Apply for the position
Location: Jyväskylä, Keski-Suomi, Suomi
Apply later than: 11.04.2021 (published: 26.03.2021)

Tule joukkoomme kehittymään ja onnistumaan kesällä 2021!

Haemme ensi kesäksi viittä asentajaa Jyväskylään, Pirkkalaan, Turkuun ja Helsinkiin. Meillä olet arvostettu osaaja ja pääset työskentelemään monipuolisten ja mielekkäiden työtehtävien parissa osana rentoa työporukkaamme. Lupaamme tarjota sinulle haasteita ja vastuuta, sillä uskomme juuri sen tekevän työnteosta mukavaa, kehittävää ja palkitsevaa. Enersense-matkallesi tueksesi saat kannustavat, avuliaat ja osaavat kollegat.

Enersense on rohkea joukko teollisuus-, energia-, rakennus- ja tietoliikennealan ammattilaisia, joiden visiona on rakentaa kestävää ja puhdasta tulevaisuutta. Avoinna oleva tehtävä sijoittuu Connectivity-liiketoimintaan, jossa autamme asiakkaitamme toimittamaan mobiiliverkon ja kiinteän verkon palveluita sekä varmistamaan niiden toimivuuden. Olemme mukana tietoliikenneverkkojen kaikissa elinkaaren vaiheissa vastaten kiinteiden ja langattomien tietoliikenneverkkojen suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta.

Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni 2021 -kampanjassa.

Meillä Enersensellä sinulla on mahdollisuus kehittyä urallasi. Kesätyötehtävistä sinulla on mahdollisuus kehittyä tulevaisuudessa esimerkiksi asiantuntijaksi, suunnittelijaksi tai projektipäällikköksi.

Työtehtävät ja vastuualueet:

  • Osallistut monipuolisiin tietoliikenneverkkojen asennustehtäviin
  • Mobiiliverkon ja kiinteän verkon asennus-, huolto- ja korjaustehtävissä avustaminen
  • Mahdollisuus mastossa työskentelyyn (suoritettava mastopätevyys)

Vaatimukset:

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. AMK opiskelija)
  • 18 vuoden ikä
  • Ajokortti
  • Työturvallisuuskortti
  • Tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
  • Oma-aloitteisuutta

Otatko haasteen vastaan?

Hae meille kesätyöhön, jossa pääset kehittymään työskentelemällä mukavien ja haastavien työtehtävien parissa osana tsemppaavaa työyhteisöä!

Lähetä hakemuksesi 11.04. mennessä.

Lähetäthän hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Jyväskylä, Jaana Mikkonen, +358405680125, jaana.mikkonen@empower.fi,

Pirkkala, Kimmo Eliander +358504351802, kimmo.eliander@empower.fi

Helsinki, Jarmo Ravalt, +358504873169, jarmo.ravalt@empower.fi

Turku, Niklas Helander, +358444254534, niklas.helander@empower.fi

 

Enersense on puhtaasti kotimainen, kansainvälisesti toimiva, päästöttömän yhteiskunnan toteuttaja. Mahdollistamme monipuolisilla palveluillamme pohjoismaisten ja kansainvälisten teollisuus-, energia-, tietoliikenne- ja rakennusalan yhtiöiden menestymisen. Välitämme osaamista, tarjoamme kestäviä ratkaisuja ja varmistamme laadukkaan lopputuloksen asiakkaidemme eri mittaisiin projekteihin. Kestävämpää ja puhtaampaa tulevaisuutta rakentamassa meillä työskentelee 2400 enersenseläistä ja olemme operoineet noin 40 eri maassa. Vuoden 2019 pro forma -liikevaihtomme oli 242 M€. www.enersense.com

Share post